السبت، 15 يناير، 2011

طريقة عمل الفراخ

بسم الله الرحمن الرحيم
طريقة طهى الفراخ وهى عباره عن طريقتين وكتير اوووووى من الطرق بس انا النهارده هقولكم طرقتين منهم؛؛؛؛
الفرااااااااااااااااااااااااااااااخ؛؛؛
اولا: المكونات:
فراخه_بصل_حبيتين طماطم_حبة جزار واحده_فلفل اسمر_ملح_حبهان_مستكه_زعتر؛؛؛
ثانيا طريقة العمل:
دى اول طريقه معنااااااااااااا وهى؛؛؛
هنجيب حله كبير وهنحط فيها مياه وهنروح بيها على النار وهنسبها تغلى وبعد ما تبداء الغليان هنجيب الفرخه طبعا بعد غسله كويس جدا هنروح حطنها فى المياه وهنسبها تغلى غلوتين كدا بعد كدا هنجيب البصله ونخرطها عليها وبعد كدا هنجيب الطماطم ونقشرها وهنخرطها برده على الفرخه وبعد كدا هنقطع الجزار بتعنا وهنحط بقى كل التوابل بتعنا الزعتر والفلفلوالملحوالحبهانوالمستكه ونتركها حتى طهى؛؛؛
والطريقه التانيه هى؛؛؛؛؛؛
هنجيب الفرخه ونقطعها وبعد كدا هنجيب حله هنحطها على النار فاضيه وبعد كدا هنحط فيها الفراخ وبعد كدا نقطع البصل والطماطم والجزار والتوابل بتعتنا وهنشوحها كويس لحد ما تنزل كل ميتها بعد كدا هنحط المياه عليها وهنسبهى طهى؛؛؛
بعد كدا طريقة التحمييييييييييير؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
هنجيب الفراخ بتعتنا وهنحطها فى صينيه وهنجيب عصير طماطم او صلصه متسبكه عادى مع فصين صغيرن ثوم والفلفل الاسمر والملح نروح رشين دا كله على الفرخه ونكون مشغلين الفرن بعتنا ونروح حطنها ونخرجها بعد ما يصبح لونها ذهبى جميل؛؛؛؛
وتفضلوووووووووووووووووو بالف هنااااااااااا؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

‏ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق